Články / Rady / Doporučení

nohy se opírají o zem celými ploskami, jsou v mírné zevní rotacitupé úhly v nártu a v kolenních kloubechstehna jsou od sebe přibližně v úhlu 45 st.kyčelní klouby jsou výše než kolenní kloubypánev klopena mírně dopředuzpevněné břichozdvižený hrudník - ve smyslu protažení celé páteře craniálně a sternum směrem dopředu a vzhůruHK v zevní...

Video bylo natočeno pro potřeby všech zdravých lidí, kteří si doma rádi protáhnou a posílí svá těla. V případě, že se cvičením právě začínáte a některé cviky nezvládnete, pak je, prosím, necvičte a domluvte si telefonickou, video nebo osobní konzultaci, ráda Vám ji po dohodě poskytnemu.

Odborníci se shodují, že každodenní dlouhodobé sezení přináší zdravotní potíže. Trpí krční páteř, záda, břišní orgány a také žíly dolních končetin.

Jaké jsou nejčastější příčiny bolestí kloubů u mužů a v jakém věku k nim nejvíce dochází?

Bolí vás dlouhodobě záda a všechna vyšetření u lékařů máte v pořádku? Za bolestí může být i dlouhodobý stres, který ovlivňuje nejen naši psychiku, ale stojí za spoustou fyzických problémů.

Koho bolí záda? Podle statistik je nás až 80 %! A všichni hledáme metodu, jak se bolesti účinně zbavit. Tady je jedna z nich, o níž jste nejspíš dosud nevěděli.

Jen minimum z nás patří mezi ty, které nikdy nebolela krční páteř nebo bederka. Znají to především (ale nejen) ti, kteří už počítají dny do chvíle, kdy vyrazí na svou zahrádku a nastane pro ně to pravé jaro.